When Richmond Restaurant Group decided to refresh their popular Richmond seafood spot, The Hard Shell Downtown, they turned to Baskervill to help them reimagine the space. Known for its dark and cozy vibe, RRG envisioned a lighter, brighter but still warm space. Painting the original brick walls white and adding large wall-mounted mirrors were the first step, instantly brightening the space, while lighter tables and textured, upholstered seating completed the look. The bar received a complete upgrade with reclaimed wood surrounding marble countertops, unique light fixtures, and custom shelving. The restaurant’s private dining space retained its original wood paneling, creating a more intimate dining experience, but incorporated similar updates to furnishings and fixtures to keep the look cohesive with the main dining space.

Categories:
back to projects